Putini stiu ca viceprimarita sectorului 1, liberala Ramona Porumb, este un om destoinic de partid. De ce stiu putini asa ceva despre ea? Fiindca dumneaei e cam insipida politic. “Un om bun de partid”, cand ti se spune de la varful PNL, e o caracterizare politicoasa care in traducerea “de strada” inseamna “si cam atat”.

Ramona Porumb a urcat frumos pe scara ierarhica a PNL. S-a inscris in 2008 in PNL, la nici 20 de ani, si a adunat pas cu pas, ca idolul ei, Klaus Iohannis, functii si pozitii: membru în cadrul Biroului Politic al PNL Sector 1, Președinte al Organizației Femeilor Liberale, Consilier local în cadrul Consiliului Local al Primăriei Sector 1, Secretar General al Partidului Național Liberal Filiala Sectorului 1, Viceprimar Primăria Sector 1.

Cand Sebastian Burduja, seful liberalilor din sectorul 1, s-a ales ca presedinte, nu a avut ce sa faca si a fost nevoit sa accepte ca “omul lui Ludovic Orban”, adica Ramona Popumb, sa devina SG in organizatie, unu, pentru ca fata era veche in partid si doi, pentru ca Ludovic ii tinea spatele. Acum, nu ii mai poate tine spatele.

Pervers, Burduja asteapta sa vada finalul telenovelei guvernamentale. Daca ea se va incheia cu o coalitie din care va face parte si PSD, este foarte clar ca, la scurt timp, va urma si o recalibrare politica a majoritatilor locale din toata tara, inclusiv din sectorul 1, iar asta ar putea aduce si inlocuirea doamnei Porumb din functia de viceprimar, unde, din fericire, a stat ca, scuzati expresia, sula in coastele doamnei Clotilde Armand, enervand-o maxim.

Dis de dimineata, Strict Secret a intrebat-o pe doamna viceprimar ce crede despre aceasta posibilitate, de a fi inlocuita de Burduja. Finuta, dumneaei ne-a replicat ca nu crede in asemenea ipoteza, mai ales ca ieri a fost o sedinta de partid si domnul Burduja nu s-a exprimat in acest sens.

In a doua parte a convorbirii, i-am spus doamnei viceprimar ca avem o filmare cu dumneaei facand plaja nud, in cel mai nonconformist mod cu putinta si i-am cerut un comentariu, precizand ca nu vedem nimic ilegal in asta. Eram doar curiosi cum vede dumneaei situatia nudismului in Romania, eventual sa ofere un mesaj de promovare a libertatii de a face plaja dezbracate pentru femeile din Romania.

La fel de finuta, doamna Porumb ne-a spus ca prefera sa vorbeasca despre munca ei la Primaria de sector si la proiectele pe care le are in derulare.

Pacat, si nudismul ar merita o dezbatere serioasa in Romania.

 

NOTA:

Daca te intereseaza sa ma sustii, sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitatiile pe ambulante din Romania, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un roman ca oricare altul ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.

 

Dati play:

 

NOTA:

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un romanache ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Daca te intereseaza sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.