Eu sunt ziaristul care a declansat scandalul cu Ciprian Marica “lovind” la o blonda casatorita de bani gata, eu sunt ziaristul care l-a scos din viata popeasca pe pedofilul Cristian Pomohaci, eu sunt jurnalistul care a scris tone de anchete despre politicieni, oameni de afaceri si interlopi. Eu sunt jurnalistul care a aratat cum fac prietenii lui Raed Arafat zeci de milioane de euro de la stat, sunt cel care a investigat zeci de cazuri de coruptie si tepe financiare.

Daca te intereseaza sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

 

Poti sa ai incredere in mine, cititorule, nu te vand, nu te tranzactionez pentru niste parale. Sunt un jurnalist all-in, fara prietesuguri otravitoare, fara santaje imputite.

Scoate din arhiva mintii tale orice informatie care ma poate ajuta, fa-mi cadou orice pont, filmulet cu caracter sexual sau care oglindeste un flagrant ori o fapta reprobabila, trimite-mi documente secrete, ajuta-ma cu informatii private sau interne din viata companiilor sau din viata persoanelor publice. Tine minte: ma ajuta mereu sa imi dai nu numai informatii solide, ci si dovezi solide.

Nu sunt un cancanist si nici un jurnalist superficial.

Dar sunt un jurnalist curajos care se poate lua de gat cu smardoii puternici ai Romaniei.

Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal

Scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.