Aseara la ora 21.55, in avionul de Chisinau ce si-a luat zborul de la Bucuresti, doi politicieni aparent dusmani calatoreau stingheri, cu o mina de incognito, ca si cum nu si-ar fi dorit sa fie vazuti ca exista in acel avion: Vasile Dancu, presedintele Consiliului National al PSD, si Alina Gorghiu, mana dreapta politica a lui Klaus Iohannis.

Nu, nu se duceau sa vada ce se mai intampla cu Maia Sandu, presedintele Moldovei, care tocmai a inceput ieri curatenia de toamna a adevrsarilor politici arestand PROCURORUL GENERAL al Moldovei, Alexandr Stoianoglo, luat pe sus noaptea cu mascatii, ca in vremurile bune din Romania ale lui Kovesi, si dus la arestare 72 de ore impreuna cu sotia.

Nu, Dancu s-a dus la Chisinau, pe un teren aparent “neutru”, ca sa negocieze cu Alina Gorghiu viitorul posibil al unui guvern minoritar sustinut de PSD din spate.

O sa vedeti, amandoi o sa nege motivul, o sa spuna presei ca trebuie sa inaugureze o statuie sau sa participe la un forum, dar despre asta e, in mare vorba: Iohannis a trimis-o pe Alina Gorghiu, omul sau de incredere, sa discute cu Vasile Dancu, omul de incredere al Sistemului., insotit de Lucian Romascanu, finul lui Marcel Ciolacu, ca sa aiba si presedintele PSD “ochi” acolo, sa nu il intepe cumva Dancu cu vreo nuanta.

Faza misto la controlul ID: aflat cu totul intamplator, in avion, ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, a fost repede reperat de Romascanu care, ca sa ii avertizeze pe Dancu si Gorghiu, care nu il vazusera pe ministru, a strigat tare: “Traiti, dom’ ministru!”, iar doamna Gorghiu s-a repliat mintenas zicand: “Vai, ce surprizaaa, domnule ministru, dar ce faceti la Chisinau?”

Magulit ca e bagat in seama, ministrul Culturii a baiguit ceva penibil, in loc sa puna EL intrebarea corecta: “Dar tu, Alina, ce faci cu Vasile Dancu la Chisinau?”

 

 

NOTA:

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un romanache ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Daca te intereseaza sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.