Dezvăluirea Strict Secret despre petrecerea de nuntă a lui Alexandru Rus, băiatul lui Ioan Rus, unul dintre cei mai puternici oameni ai Clujului, care s-a căsătorit cu stewardesa Bianca, o frumoasă brunetă tunată și mare amatoare de expunere pe Instagram, a suscitat un viu interes în rândul opiniei publice. Desigur, presa “mare” nici nu s-a apropiat de subiect, fiindcă ordinul pe “unitățile” media a fost clar: mucles.

Așa cum am arătat în exclusivitate, mirii au închiriat cea mai de fiță locație din lume pentru a-și ține nunta: vila Balbiano, o superbitate de castel situat pe malul lacului Como și care se remarcă prin poziționarea specială. Ca să întelegeți, doar închirierea locației a costat 90 000 de euro pentru cele 3 zile de pregătiri și petrecere.

După publicare, am primit un SMS excepțional de la un mare milionar clujean, foarte modest însă de felul lui și care mi-a scris:

“Jenant… oricâți bani ai avea,  când știi cum trăiesc cei din jurul tău, te abții… și dacă i-ai făcut corect, tot trebuie să ai bunul simț să nu sfidezi… dar… oamenii nu mai sunt excepționali… nu mai sunt nici măcar rezonabili.”

Dar Ioan Rus este milionar mare, a combinat de-a lungul ultimilor 33 de ani într-un mod magic de secret politică și business-ul, căzând mereu în picioare, ba chiar doborandu-i pe cei care nu au venit să îi pupe ghiulul.

Așa că nu a fost o problema să scoată de la teșcherea aproape o jumătate de milion de euro pentru nunta băiatului sau, căci, e clar, fata a venit în relație cu frumusețea, mai puțin cu zestrea.

Puțini “bătrâni” au fost la nuntă, au lipsit Ion Țiriac și Vasile Dâncu, ultimul reținut cu probleme de țară la Bruxelles. A mai fost Ovidiu Turcu, milionarul clujean care mereu se plânge că sunt vremuri grele.

A mai fost și Rareș Bogdan, cea mai vie dovadă a blatului pesedisto-penelist de la Cluj.

Dar preponderent a fost tineretul, prieteni de-ai mirilor, bucuroși de o asemenea pleașcă, fiindcă nu orice țărănete ajunge când vrea în ditamai monumentul istoric Vila Balbiano. Din păcate, în afară de familia de arhitecți Petrina din Cluj, cei mai mulți dintre tineri au fost execrabil îmbrăcați, mai ales fetele. Deh, atâta s-a putut.

Dar toți invitații au remarcat bunul gust al evenimentului, asta ne-au spus mulți: că a fost totul foarte elegant, foarte finuț, de la mâncare până la muzică, iar atmosfera a fost super plăcută.

Chit că am mai luat-o la mișto în trecut pe organizatoarea de evenimente Geta Ungureanu, zisă și Gugu, s-a descurcat foarte bine cu acest eveniment, dovedind că în branșa asta rezistă cine e constant.

Am lăsat la final surpriza, știam de ea, știam că naș de cununie al cuplului Alex-Bianca Rus va fi un un greu, dar am vrut să avem confirmarea post-eveniment.

Ca în Cosa Nostra, securiștii și milițienii se nănășesc între ei, ca să “semnalizeze” Sistemului că fac parte din “familie”. Așa a fost cazul și ieri, 13 iunie 2022, când fostul șef al SRI, fostul ambasador al României la Washington și actualul ambasador al României în Iordania, l-am numit pe George Maior, și-a asumat responsabilitatea de părinte spiritual al tinerilor însurăței.

De ce e interesant și de ce nu-s decât obiectiv când spun că securiștii din România se nănășesc între ei ca Mafia? Păi, Ioan Rus a fost nașul de cununie al lui Maior în prima căsnicie, Maior a fost nașul de cununie al lui Ponta când era chiar șef SRI, apoi Maior a fost nănășit la a doua căsnicie de Ioan Talpeș, fost șef al SIE.

Băieții ăștia s-au susținut între ei și au făcut averi inimaginabile sau au “lovit” dregătorii suculente.

Că tot e la modă discuția publică despre legile “reformatoare” ale SIE și SRI, sunt sigur că ați uitat, dar vă amintesc eu, că primul care a vorbit despre unificarea SRI cu SIE cât timp era chiar în funcție a fost George Maior. Acum 15 ani.

 

Nu e cazul lui Alex Rus să fie securist, copilul de bani gata a lui Rus nu are anvergura tatălui său, dar nănășirea lui Maior are darul de a semnaliza “Sistemului” că băiatul trebuie să beneficieze de protecție atunci când Ucu nu va mai fi.

Este fascinant cum toți acești oameni i-au luat pe români de proști de-a lungul a peste 3 decenii, pentru ca azi să epateze cu zecile lor de milioane în petreceri de sute de mii de euro, râzând în nas celor care au avut “ghinion”.

Nu ne credeți că epatează? Hai să privim împreună aerele pe care și le-au dat insurateii pe Instagram: de la cadre video cu pantofi Jimmy Choo sau privit în zare la modul studiat spre lacul Como, până la abundența de neam prost afișată prin artificii și bucuria banilor ușor făcuți/primiți de la ticu.

Râde lumea de Gabi Bădălău care sparge bani cu Drăgușanca, dar puțini știu că Bădălău junior și-a făcut singur banii, fără tac-su, și poate și de aia îl sfidează pe “al bătrân” purtându-i numele prin reviste tabloide, fiindcă sunt banii lui și îi sparge cum poftește.

Nota redacției: Cum Strict Secret este dedicat românilor care caută „altceva”, dincolo de zgomotul alb al mașinilor de manipulare, poate nu ar strica să țineți minte trei litere: NCN. E un post TV de știri și opinie cu totul altfel, pe care îl găsiți în grilele tuturor cabliștilor români, în zona posturilor informative. Nu mai zapați PESTE el, adăstați câteva minute pe zi pe NCN. O să vedeți, o să vă placă si o să vreți să rămâneți tot mai mult acolo.

video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill