de Liviu Alexa

 

În mijlocul acestui război pe viață și pe moarte dintre Reghe si Prodanca, cu dezvăluiri și jocuri sub centură, Strict Secret a fost singura publicație care a marcat puncte reale: dezvăluiri ample, exclusivități, echilibru.

Am criticat-o pe Prodanca încă de la început, reproșându-i atitudinea de florăreasă de Crângași, comunicarea deficitară, excesele. Anamaria Prodan a ajuns de râsul curcilor chiar săptămâna asta când a fost rușinată maxim de Gazeta Sporturilor care a prins-o cu mâța în Photoshop: era, indiscutabil, ȘI meritul ei transferul lui Stanciu.

De ce a trebuit să facă pe ultima proastă a Instagramului și să se penibilizeze? Pentru că e narcisistă media.

Ce face însă Anamaria Prodan cu propria imagine este fix problema ei. Până una alta, încă mai are scuza de mamă și soție rănită, așa că, măcar din acest punct de vedere, i se pot ierta aceste derapaje.

Însă, până acum, Prodanca nu a mințit.

În schimb, Laurențiu Reghecampf a rupt normele, a înghețat Dunărea de 7 ori cu minciunile sale.

În această seară, mare tam-tam pe Tik Tok și alte canale social media. Reghecampf a făcut dezvăluiri, cică, la podcastul ținut de Cătălin Măruță, o vedetă incontestabilă a șoubizului românesc.

Până să va demonstrăm că Reghecampf e un mincinos patentat, ba chiar un bărbat penibil, tot în spiritul echilibrului, dați-ne voie să vă dezvăluim un alt secret, că de aia Strict Secret s-a remarcat în ultimele luni.

Anamaria Prodan a comis zilele astea un gest de toată jena, încercând cu disperare să îl înduplece pe Măruță ba să nu îl primească la podcast pe Reghe, ba să amâne publicarea interviului, dovedind o atitudine de grădiniță, nicidecum de femme fatale. Prodanca credea că Măruță e ceva fraierică geamantan și că merge cu niște smiorcaieli, uitând că Măruță e un brand media, unul dintre cele mai bine cotate.

Vreți să închidem masa cu tot ce a spus Reghecampf la Măruță? O să o facem, stați liniștiți. Vom publica în cele ce urmează conținutul unui email INCREDIBIL pe care EL, Reghecampf, l-a trimis Caciucăi exact acum un an.

Mailul e real, căci tot ce a scris Strict Secret a fost real până acum, dar pare ireal, fiindcă nimeni pe lumea asta nu poate crede că Reghecampf a fost în stare să îi scrie un mail Caciucai cu Prodanca în CC :))) E de noaptea minții, vorba lui Mircea Badea!

Dar e real. Strâns de momițe acum un an, pe de o parte de Anamaria, pe de alta de Caciuca, Reghecampf a jucat rolul unui agent dublu descoperit. În emailul pe care vi-l prezentăm și pe care Reghe l-a trimis pe 23 martie 2021 la ora 10:20 dimineața amantei Caciuc cu Prodanca în CC, Reghecampf o face troacă de porci pe Caciuca, nu o scoate din curvă și șantajistă.

 

Nota: Cerem scuze cititorilor ca am pus watermark-uri agresive cu logoul Strict Secret, dar exista niste impotenti media, precum cei de la Playtech, care ne fura dezvaluirile si uita sa citeze…

 

 

Tonul emailului e de cascadorii râsului, scris parcă la dictare de un bărbat care are pistolul nevestei înfuriate înfipt în tâmplă. Probabil așa o fi și fost, i-o fi dictat Prodanca lui Reghe textul. Dar nu asta e important.

Important e că Reghe l-a trimis, că a admis să îl trimită cu toate jignirile proferate în text, iar acum face pe îndrăgostitul și ne spune cât de mult o iubește pe Caciuca. Nici nu poate să spună că nu știa de email, căci între timp Reghe a făcut și nunta aia penibilă cu Prodanca, mințind a nu știu câta oară.

 

PS: Mai jos și o poză cu Caciuca netunata și în genunchi, făcând ce știe ea mai bine. Zâmbind și privind în ochi viitorul.

 

PS2: Anamaria Prodan i-a mulțumit lui Liviu Alexa acum două săptămâni pe Instagram, dând de înțeles că, vezi Doamne, e pe felie cu Alexa. Minte! Și v-am dovedit și în această seară, criticând-o. Căci strică toată compasiunea strânsă în jurul ei pentru ce i s-a întâmplat, cu gesturile de pațachină îmbrăcată în Gucci de manelari, publicate pe Instagram.

 

NOTĂ:

Dacă te interesează să mă susții ca jurnalist, să vezi cum gândesc și cum scriu, dacă te interesează ce se va întâmpla cu lumea asta mare din care și tu faci parte, comandă-ți cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvăluiri adevărate, am dovedit asta încă de la început, și ne vom construi foarte repede reputația de ziar al adevăratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presă la viață mea: dezvăluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvăluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitațiile pe ambulanțe din România, dezvăluirile despre adulterul lui Ciprian Marica la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvăluit aici cum a încercat generalul Gabriel Oprea să o violeze pe procuroarea Laura Codruța Kovesi, așa că merită să urmăriți proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu îți cer bani că să citești anchetele mele, știu că te doare în cot de jurnaliști; noi, jurnaliștii, contăm pentru tine doar daca subiectul îți e pe plac. Nu îți cer să donezi bani, fiindcă știu că nu o să o faci, n-ai făcut-o nici în cazul Recorder, nici în cazul Rise Project. Ești doar un alt român ce va citi gratuit munca mea și va trece la un alt site.

Ai un pont?  Contactează-mă pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Dacă ți-e frică să îți dezvălui identitatea, fă-ți un Gmail anonim, dar trimite-mi totuși ce ai în tolbă: răzbună-te sau caută să mă folosești arătând și altora nedreptățile ce au loc în România.