Pierdere mare in familia Petrache in aceste zile. DNA lucreaza la un dosar bomba care vizeaza doi greuceni – fostul premier Victor Ponta si Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, fiul lui Adrian Petrache din Gruparea Bittner – Cocos.

Un procuror incisiv din DNA Bucuresti a reusit sa stranga cu usa un important om de afaceri din domeniul constructiilor care a marturisit ca in vremea cand Victor Ponta era premier, acesta il trimitea mai mereu sa sponsorizeze cu sume importante Federatia Romana de Rugby. Asta nu ar fi atat de nasol, s-ar fi putut rezuma totul la un trafic de influenta, sigur, grosolan si pervers in stilul lui Ponta, dar cercetarile procurorului au aratat ca banii din sponsorizarile Federatiei au ajuns prin circuite distincte la Daciana si Victor Ponta, lucru care deja se numeste mita, oricat de mascata ar fi fost ea.

Supararea e mare in familia Petrache, atat taticul cat si milionarul Alin Petrache, au incercat in ultimele 2 saptamani sa opreasca totul, folosindu-se de banii si relatiile lor incredibile. In ciuda eforturilor, zarurile au fost aruncate si Petrache se va duce la DNA, unde va avea de ales in a-si asuma fapta sau a negocia vanzarea lui Ponta.

L-am contactat telefonic pe Alin Petrache pentru a ne oferi un comentariu: “Da, sunt martor intr-un dosar la DNA, dar nu pe subiectul expus de dumneavoastra”.

Ei bine, domnule Petrache, nu va credem.

 

Nota:

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.