Maricel Pacuraru, patronul postului de stiri Realitatea TV, si-a tras o fundatie cu nume interesant: Fundatia “Maricel Pacuraru alaturi de tine“, inregistrata la ANAF in februarie 2021, dar neinregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult.

Fundatia “Maricel Pacuraru alaturi de tine” are urmatoarea structura de conducere: presedinte: PACURARU DANIELA-MADI, vicepresedinte: PACURARU IONUT-MARICEL, secretar: ANTONESCU ALINA-MARIA.

Ce se doreste cu fundatia nu e clar, poate fi o solutie de finantare din bani proprii a lui Maricel Pacuraru catre postul Realitatea TV sau o initiativa sociala a mogulului media, aidoma fundatiei “Dan Voiculescu pemtru Dezvoltarea Romaniei”, prin care se sponsorizeaza diferite programe sociale.

NOTA:

Daca te intereseaza sa ma sustii, sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitatiile pe ambulante din Romania, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un roman ca oricare altul ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.