de Liviu Alexa

 

Motto: “Frate, fiecare face ce știe cu gura!” (cântecul Vorbe, La Familia)

 

Privind poza făcută de Reghe și Caciuca cu prilejul sărbătorilor, două senzații mi-au invadat mintea:

  • privirea de hipster bătrân cu proteză salivândă a lui Reghecampf
  • privirea de “În sfârșit, am reușit!” a Corinei Caciuc, fata grăsuță din Deva care, începând cu 16 ani, pornind din sărăcăcioasa Deva, a fost nevoită să parcurgă un lung drum educațional din cluburile bucureștene și până în Dubai, ca să ajungă în sfârșit pe prima pagină a tabloidelor, în sfârșit în elita la care visase într-atât

 

În paralel, am văzut cel mai sinistru spectacol de PR al unei femei rănite: Anamaria Prodan. În loc să își vadă de copii, de viață, de strategia pentru divorț, Anamaria Prodan a “lansat” o televiziune de sport care, de fapt, nu e televiziune, și nici de sport, și unde, de fapt, apare ea ca să vorbească despre cât de prost e “soarele meu”, a fost în Dubai cu “prăfuitul” de Bote făcând susanele pe Tik Tok despre un posibil pariu pierdut de juma de milion de euro la Formula 1, o mișcare pe care aș încadra-o ca tip de PR undeva la nivelul de școală ajutătoare, a fost la ceva podcasturi unde s-a smiorcăit din nou, a pozat cu Steven Seagal, acest Benone Sinulescu obosit al Hollywood-ului, ne-a spus de ce a pozat în Playboy (deși nimeni din țară asta nu era interesat) și a băgat duma că se mărită în curând cu un miliardar din Dubai.

Cea mai probabilă explicație pentru aceste “eforturi” disperate de imagine e că, în ciuda aparențelor, Anamaria Prodan e mai în budă cu banii decât își pot mulți imagina.

De cealaltă parte, domnul Laurențiu Reghecampf, în afară de faptul că a dat-o rău de gard la Craiova, a reușit, din spusele unor cunoscători, să își alunge și ultimii prieteni pe care îi mai avea și care i-au spus că au cunoscut-o biblic pe Corina Caciuc, actuala amantă și, probabil, soție, mai sigur, mama “la copil”, dacă chiar o fi al lui Reghecampf.

Încercarea de credibilizare a Corinei Caciuc a costat mulți bani, bani cheltuiți de Reghecampf pentru a o promova în tabloide drept o femeie de afaceri inteligentă, absolventă de “mastăr” prin UK, etc. etc.

Ieri, într-un interviu pervers dat de mama Asianei Peng, Corina Caciuc este făcută PRAF de cea care ar trebui, poate, să îi devină la un moment dat cuscră. În cuvinte bine alese, doamna Silvana Peng o face pe Caciuca nici mai mult nici mai puțin drept o janghină stricătoare de familii și trage o linie mare cu scuipat despărțitor între principiile ei ca mama și principiile de “masterandă” ale Caciucăi.

Nu eram decis să intervin în discuție, dar mi-am dat seama că asta e momentul necesar în care, din punct de vedere mediatic, trebuie să pun punct îndoielii opiniei publice care nu știe cum să o catalogheze pe Corina Caciuc – borfetă sau victimă a presei.

Filmulețele prezentate de mine acum câteva luni în care Caciuca apare cu Kamara după o noapte de “studiu” al mărimii tijei de jad la popoarele dotate au arătat și desenat profilul de fetiță grăsuță, plecată din provincie, care face orice cu trupul său, ignorându-și părinții, numa’ ca să parvină, doar ca să își facă rost de niște bani pentru a-și tuna și mai mult trupul. Nu uitați că tot eu, pe Strict Secret, am făcut publică discuția mea cu un fost șef de sală de la clubul de noapte din Dubai unde Caciuca “învăța” cu ora.

Înverșunarea cu care Reghecampf caută să ne spună că suntem cu toții proști, că doamna Caciuc e, de fapt, o lumina a culturii est-europene, alături de Pleșu și Patapievici, s-a văzut de curând, în noaptea de Revelion, când, la Clubul Diplomat, le vorbea tuturor care aveau chef să îl asculte despre cât de specială e Caciuca, iar doi dintre chelnerii de la Diplomat râdeau pe înfundate, fiindcă “studiaseră” și ei cu Corina în trecut la ora de fizică lecția “Dinamica trenulețului”.

Întrebarea care se pune e: bre, cu ce l-o fi având la mâna fata asta pe Reghe? Ce poate fi așa de grav? Să aibă filmări cu el cum se droghează? Sau filmări cu el cum ia bătăiță la funduleț cu biciulețul?

Așa că astăzi o să vă prezint câteva poze de la “absolvirea” masterandei Corina Caciuc la una dintre “universitățile” numeroase unde a lucrat de-a lungul devenirii sale educaționale. Era după ce faimosul “academician” Ion Boschet o învățase să cânte la clarinet.

Nu cred ca mai e nevoie de vreun comentariu.

 

 

NOTĂ:

Dacă te interesează să mă susții ca jurnalist, să vezi cum gândesc și cum scriu, dacă te interesează ce se va întâmpla cu lumea asta mare din care și tu faci parte, comandă-ți cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvăluiri adevărate, am dovedit asta încă de la început, și ne vom construi foarte repede reputația de ziar al adevăratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presă la viață mea: dezvăluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvăluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitațiile pe ambulanțe din România, dezvăluirile despre adulterul lui Ciprian Marica la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvăluit aici cum a încercat generalul Gabriel Oprea să o violeze pe procuroarea Laura Codruța Kovesi, așa că merită să urmăriți proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu îți cer bani că să citești anchetele mele, știu că te doare în cot de jurnaliști; noi, jurnaliștii, contăm pentru tine doar daca subiectul îți e pe plac. Nu îți cer să donezi bani, fiindcă știu că nu o să o faci, n-ai făcut-o nici în cazul Recorder, nici în cazul Rise Project. Ești doar un alt român ce va citi gratuit munca mea și va trece la un alt site.

Ai un pont?  Contactează-mă pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Dacă ți-e frică să îți dezvălui identitatea, fă-ți un Gmail anonim, dar trimite-mi totuși ce ai în tolbă: răzbună-te sau caută să mă folosești arătând și altora nedreptățile ce au loc în România.