Spyros Kalodikis e un crestin ortodox care sta de ani de zile in Romania si are un mare noroc: n-a fost inca arestat.

El e un baiat giorno: super darnic. E un Mecena al spagilor. Dar si ia. Da, ia, ca sa fie bine. Dar si ia. De exemplu, a luat de la Gruia Stoica 500 000 de euro cash ca avans ca sa rezolve o ciordeala in Grecia, la Caile Ferate. O vreme, grecii au pus botul:

Apoi, nu au mai pus. Si s-a creat un dosar penal pe numele lui Gruia Stoica. Am vorbit ieri cu un procuror din Atena: “Da, e ceva, dar cine sunteti? Puteti sa imi demonstrati ca sunteti jurnalist? In Grecia sunt alte reguli, nu stiu care sunt la dumneavoastra in tara, dar nu cred oricum ca am voie sa vorbesc despre o cercetare penala in curs. Scrieti pe emailul Parchetului”.

Care e faza. Noi am incercat sa obtinem o confirmare a unui dosar penal pe numele lui Gruia Stoica, ceea ce stim, pe surse, ca deja exista. Doar ca legile grecesti nu cunosc rigoarea informarii publice.

Pana atunci, sa va spunem ca Gruia Stoica e Aktor principal. De ce? Daca am fi procurori romani, l-am intreba daca i-a promis lui Spyros 3 milioane de euro ca sa rezolve contractul cu grecii si, mai ales, daca e adevarat ca a si a luat deja de la Stoica 500 000 de euro avans ca sa rezolve. Ca asta stiu deja grecii. Dar asta ar fi fost avansul. Potul e de 3 milioane.

Spyros Kalodikis e un baiat tare bun, am mai spus. El l-a dus pe Gruia in Grecia.

Dar si in Romania are treaba. Uite aici. Iubeste Romania foarte tare, caci a fost consilierul CEO ului AKTOR GRUP, KATZIAS PETROS, in perioada când AKTOR era a grecilor.

Lui Spyros ii place yachtingul, caci a carat pe yacht in Croatia spagi de 12 milioane de euro cu dedicatie pentru Narcis Neaga, cat a fost sef la CNAIR.

Dar mecenatul lui Spyros Kalodikis e unul constant: el a fost generos si cu Dragnea, omul care ne-a zis la televizor ca abia are din ce trai. Cu ce sa traiasca Dragnea cand Spyros i-a dat unui interpus 5 milioane de euro in Atena, ca sa “fie bine”, eveniment care a fost filmat de serviciile romane de la un capat la altul, inclusiv cand au venit spagarii cu masina inapoi in tara, dand telefoane la vama?

De aia v-am zis, Spyros Kalodikis e un om bun. Daca aveti nevoie de spaga, puteti sa il sunati la 0722595155.

Cu placere.

 

NOTA:

Daca te intereseaza sa ma sustii, sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitatiile pe ambulante din Romania, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un roman ca oricare altul ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.