În această dimineață, pe contul de Instagram al „fugarului” Cristian Rizea, aflat într-un straniu exil la Chișinău, a apărut o fotografie foarte proaspătă, înfățișându-l alături de europarlamentarul clujean Rareș Bogdan, prim vicepreședinte al PNL.

Fotografia e făcută conștient și asumat, că doar nu l-o fi obligat pe Rareș Bogdan nimeni să pozeze alături de Rizea fără voia sa. Mai mult, Rizea folosește oportunitatea acestei fotografii pentru a arăta lumii că este legitimat de una dintre vedetele PNL, partidul de guvernământ din România și care îl susține pe Rizea, potrivit spuselor acestuia, în demersul său politic de la Chișinău, unde este liderul partidului NOI.

Această fotografie nu este una oarecare, ci merită o discuție mult mai aprofundată.

În ultimii doi ani, fostul lider PSD, devenit la rândul său „fugar”, ca multe alte nume din politica românească care nu au vrut să facă pârnaie în România, a lansat rafale constante prin intermediul Facebook, Instagram, chiar și printr-o carte, făcând dezvăluiri șocante despre foarte mulți lideri politici, dar și despre băieții șmecheri ai Capitalei, oameni de afaceri sau brokeri de putere.

Despre aceștia Rizea a dezvăluit cum au luat șpagă, câtă șpagă au luat, ce preferințe sexuale perverse au, în general i-a făcut troacă de porci.

Dezvăluirile sale au contat, se pare, foarte mult de vreme ce băieții șmecheri din București au constituit un cartel de urgență și au strâns 1 milion de euro pe care i l-au dat lui Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, doar că să-i retragă lui Rizea cetățenia moldovenească, ceea ce s-a și întâmplat.

Cristi Rizea este astăzi în Republica Moldova un fugar tolerat, rămas acolo cu voia SRI, care-l folosește pentru diverse comunicări mai neoficiale, ba care chiar îi mai și dă lui Rizea ponturi și informații pe care să le promoveze. Rizea îi convine ca prezență și Maiei Sandu, fiindcă a intrat puternic cu dezvăluiri și în afacerile și business-urile politicienilor și interlopilor din Chișinău.

Dar nu despre asta e vorba aici.

Rizea a băiat mare, își gestionează cum dorește libertatea și strategia de supraviețuire. Pe dumneavoastră, dragi cititori, trebuie să vă intereseze altceva. Să vă interseze de ce „a comis” Rareș Bogdan un gest atât de curajos de a-i fi alături unui fugar, considerat „penal” în România.

A primit Rareș Bogdan o „misiune” de la SRI ca să-l sprijine pe Rizea? S-a temut Rareș Bogdan, pe de altă parte, să nu intre cumva în vizorul lui Rizea, cu nebuniile pe care le-a făcut în București și în afara țării și care i-au ridicat standardul de viață la nivelul unui milionar de top?

Ambele explicații pot fi valabile. Rareș Bogdan a ajuns captiv al propriilor capcane lăsate de-a lungul devenirii sale juranilistice, ca moderator la Realitatea TV și al fulminantei cariere politice în urma căreia a devenit europarlamentar și lider de vază al PNL.

În ultimii 6 ani, Rareș Bogdan a „ciugulit”, promițând vrute și nevrute, mulți bănișori de la Bilal, Ovidiu Semensescu, Mohammad Murad, Nicu „Niro” Dumitru, Sebi Ghiță, Vanghelie, Dragoș Dobrescu, oameni care au fost făcuți varză cu carne de Rizea, cu niște detalii și informații absolut nasoale.

Legitimează Rareș Bogdan, prin prezența sa alătruri de Rizea, și mizeriile proferate de Rizea la adresa prietenilor săi, de genul Bilal sau Nicu „Niro”, sau Sebi Ghiță? Este un răspuns pe care trebuie să-l ofere el acestora, când se vor vedea data viitoare.

Dar v-ați mai pus o întrebare?

Având în vedere fotografia de azi, nu cumva Rareș Bogdan l-a susținut cu ponturi și informații despre sponsorii săi și prietenii săi chiar pe Rizea?

 

NOTA:

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un romanache ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Daca te intereseaza sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.