Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), institutia aia plina de sinecuristi bine platiti, dintre care sefii lor cu de la 7000 panala 11 000 de euro pe luna, s-a trezit in al 14-lea ceas sa intervina in scandalul declansat de Strict Secret, care a dezvaluit recent cum arata mafia teparilor financiari din jurul falselor entitati comerciale Rochester Bank si Capidava.

Tot noi am dezvaluit ca unul din pilonii principali din piata cu care teparul Sebastian Celea de la Rochester Bank a invadat piata cu scrisori de garantie false emise de Rochester Bank este brokerul de asigurari DESTINE, prin directorul de vanzari Marius Laslo, mana dreapta a fondatorului, Romeo Bocanescu (foto).

 

Surpriza, joi, 18 noiembrie, e drept, in 1l 14-lea ceas, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), prin directorul Mircea Valentin Ionescu, s-a trezit in sfarsit sa le ceara brokerilor din Romania o situatie a “distributiei de asigurari” cu miza CLARA: sa identifice daca brokerii colaboreaza cu “alte entitati acreditate sa incheie contracte de garantare”.

Unul dintre acestia este, haha, DESTINE Borker, care, in treacat fie spus, a cam belit-o. De ce? Fiindca gogomanul Marius Laslo, seful vanzarilor Destine Broker, ne-a recunoscut la telefon ca el colaboreaza cu Rochester Bank (avem inregistrarea telefonica) si ca nu vede nicio problema in asta, caci stie sigur, zicea Laslo, ca e o banca legitima, cu sedii in Spania si UK. Cand colo, asa cum v-am demonstrat, Rochester Bank nu exista.

A confirmat pana si BNR in raspunsul oficial catre Strict Secret, afirmand sus si tare ca:

„… în legătură cu entitatea Rochester Bank, subliniem că aceasta nu face parte din categoria instituțiilor autorizate și supravegheate de Banca Națională a României și nici nu a fost notificată, în baza pașaportului european, ca prestator de servicii în mod direct, pe teritoriul României, sau prin intermediul unei sucursale, de autoritățile competente din statele membre ale Uniunii Europene. În acest sens, pot fi consultate informațiile publice conținute în Registrele BNR, accesând următorul link: AICI„.  se spune in raspunsul BNR catre noi.

Ei, acuma e acuma. Sa vedem cat din rahatul Rochester si Capidava iese la iveala, acum ca BNR si ASF s-au pornit pe verificat.

 

 

 

 

NOTA:

Daca te intereseaza sa ma sustii, sa vezi cum gandesc si cum scriu, daca te intereseaza ce se va intampla cu lumea asta mare din care si tu faci parte, comanda-ti cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvaluiri adevarate, am dovedit asta inca de la inceput, si ne vom construi foarte repede reputatia de ziar al adevaratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presa la viata mea: dezvaluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvaluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitatiile pe ambulante din Romania, dezvaluirile despre adulterul lui Ciprian Marica care facea bici-bici cu o blonda la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvaluit aici cum a incercat generalul Gabriel Oprea sa o violeze pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, asa ca merita sa urmariti proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu iti cer bani ca sa citesti anchetele mele, stiu ca te doare in cot de jurnalisti, noi, jurnalistii, contam pentru tine doar subiectul iti e pe plac. Nu iti cer sa donezi bani, fiindca stiu ca nu o sa o faci, n-ai facut-o nici in cazul Recorder, nici in cazul Rise Project. Esti doar un romanache ce va citi gratuit munca mea si va trece la un al site.

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.