Păi, dacă nu dă Strict Secret dezvăluiri despre pseudo-cuplul Brangelina de România – adică Reghecampf și Corina Caciuc – nu da nimeni.

Având în vedere că avem și noi un proces în civil intentat de Caciuca, prostituată care se vrea persoană publică și apare în reviste glossy de Crăciun, dar își reneagă trecutul, am zis că nu ar strica să mai adăugăm câteva argumente pentru a consolida baza factuală a articolelor noastre.

Astăzi, vom publica încă o dovadă a faptului că domnișoara Corina Caciuc a fost o prostituată de mare angajament în cluburile de profil ale Europei.

Mai jos aveți contractul ei de “membru” al clubului privat Blu Angels, din Italia, regiunea Rovigo, localitatea Occhiobello. Clubul asta era un acoperământ pentru prostituție, pentru că, pe față, se dădea drept club de swingeri, în realitate, în interior, funcționa o șleahtă de prostituate, printre care și Caciuca, care mergeau cu cupluri și, separat, cu femei sau bărbați.

În mod normal, în cluburile de swingeri nu sunt permise prostituate, dar ăsta era un club fals de swingereală, gestionat de un proxenet. Nici aici Caciuca nu a putut sta liniștită, fura și de acolo de prin portofele de la colege (a furat și de pe un yacht, în Franța!, dar asta e altă poveste), făcea circ și, ca să scape, plângea într-o clipită povestind cum a fost abuzată și violată de părinți încă de mică.

Dar asta e dezvăluirea: că, la nici 19 ani, Caciuca avea pe “cartea de muncă” un kilometraj mare.

 

Nota redacției: Cum Strict Secret este dedicat românilor care caută „altceva”, dincolo de zgomotul alb al mașinilor de manipulare, poate nu ar strica să țineți minte trei litere: NCN. E un post TV de știri și opinie cu totul altfel, pe care îl găsiți în grilele tuturor cabliștilor români, în zona posturilor informative. Nu mai zapați PESTE el, adăstați câteva minute pe zi pe NCN. O să vedeți, o să vă placă si o să vreți să rămâneți tot mai mult acolo.

PS: Mă poți susține cumpărându-mi cărțile de pe www.liviualexa.com