E dreptul domnului Laurențiu Reghecampf să nu se consoleze cu faptul că își va lua drept nevasta și îi va face un copil unei celebre dame de companie, pe numele său Corina Caciuc. Probabil că Reghe are “ceață pe ochi” și crede că plătind bani pe articole “de bine” în presa tabloidă va putea șterge trecutul fierbinte al domnișoarei Caciuc. Dar nu va putea șterge râsetele prietenilor săi care au cunoscut-o și ei în sens biblic pe actuala iubita a antrenorului român.
Eforturi mediatice s-au făcut. A împins Reghecampf la euroi până s-a plictisit ca să își facă pictorial de Crăciun, ca să impregneze opinia publică cu faptul că Caciuca (sic!) nu e nicidecum borfetă, ci o mare manageriță, o mare vizionară în afaceri cu un trecut educațional de prestigiu.
La fel, și domnișoara Caciuc are dreptul să mintă cât vrea în presă despre afacerile ei:
Dar și noi avem dreptul să cercetăm dacă spusele Caciucai sunt adevărate.
Toate aceste eforturi mediatice ale cuplului Reghecampf-Caciuc au fost făcute arșice de dezvăluirile Strict Secret care v-au demonstrat că singurele studii internaționale ale Caciucăi au fost prin puf-urile din vestul Europei și pe la Dubai. Apoi a venit ca o lopată în capul lui Reghe interviul de excepție al Silvanei Peng despre el și Caciuca, interviu care i-a demolat pe porumbei.
Mi-a plăcut de doamna Silvana Peng că a nu a uitat să fie echilibrată și i-a tras o ștachie și Prodancăi.
Dacă tot e însă Silvana Peng atât de șmecheră și de atotștiutoare, poate ne explică și cum e posibil ca mamă să accepte ca fiica-să să stea combinată cu băiatul lui Reghe, adică să stea într-un mediu familial corupt, alături de un amator de prostituate și o damă de companie? Vorba aia, are ce învăța și, oricât de bine educată ar fi, e prea tânără să nu se lase coruptă moral de asemenea “caractere”…
Dar noi, la Strict Secret, suntem mai mult cu argumentele și cu dovezile, așa că astăzi o să vă arătăm la ce înșelătorie comercială penibilă se deda marea “oamă” de afaceri Corina Caciuc, cam ce înseamnă activitatea ei care se ocupă de “relațiile comerciale dintre China și România”. Ahahahahaha, senzațională găselniță!
O să fim abrupți.
Corina Caciuc, iubita marelui Laurențiu Reghecampf,  are relații de afaceri cu China. Domnișoara Caciuc face contrabandă și vinde niște făcături chinezești la extra preț sub marca Elysir.
Produsele ei de slabă calitate se vând atât în magazinul online, cât și pe platforma Emag.
Practic, Caciuca ia de pe Aliexpress și Alibaba, niște site-uri celebre chinezești de fake-uri și plasticării, produse “cosmetice” pe care nu dă mai mult de un dolar și le vinde sub “brand propriu” în România cu de peste 15 ori prețul. Da, brandul e al ei, adică o simplă marcă înregistrată la OSIM, pe care o aplică pe chinezăriile luate de pe Ali Express. Cam asta e “relația comercială dintre China și România” a Caciucăi :))))
Pentru conformitate, am rugat niște cunoscuți să cumpere două produse marca Elysir. Mai exact un aparat de masaj facial Rose Quartz și un ser facial cu colagen si aur 24k.
La primirea produselor am constatat că sunt doar niște făcături. Faimosul ser nu este decât apă parfumată și nu face nimic din ceea ce este scris pe Emag sau site-ul Elysir. Colagenul, acidul hyaluronic și aurul de 24k lipsesc din compoziția produsului. Aurul este, de fapt, o folie aurie și nimic mai mult.
Pe cremele firmelor de renume apare mereu pe eticheta acidul hyaluronic și colagenul în compoziție. Pe cele de le Elysir, pauză.
Aparatul de masaj facial s-a rupt după prima utilizare. Am rămas cu bățul de plastic în mână.
Haha, păi e și normal, dacă Caciuca le-a luat de la chinezi cu 1 dolar bucata. Atâta și țin. Iată și dovada, am găsit “produsul” la chinezi, fără nicio problemă.
Firma First Path Distribution SRL apartine sută la sută Caciucăi, e pe pierderi si are doi ani de activitate.
Această afacere este doar o înșelătorie prin care Laurențiu Reghecampf și iubita vor să facă avere, prostindu-i pe romani. Produsele nici măcar nu sunt testate și omologate. Prospectul este un text tradus cu Google Translate.
De aia am zis să scriem și la Strict Secret ca domnișoara Caciuc e o șarlatancă ce vinde la pret de Gucii mizerii luate din China.
Prea ne lua domnul Reghecampf de fraieri.