de Liviu Alexa

 

Se întâmplă lucruri în aceste zile fierbinți când România este ultima redută a flancului estic al NATO. Vladimir Putin atacă în valuri și, cel mai probabil, va acapara Kievul în timp ce Joe Biden sforăie prin conferințe de presă și aliații occidentali nu se înțeleg să aprobe sancțiuni fiscale dure la adresa Rusiei.
În tot acest timp, cei mai importanți generali din armata României analizează posibilitatea ca Rusia să nu se oprească cu invazia doar la Ucraina, ci să treacă la acțiuni în forță și în Republica Moldova.
Dar noi avem o informație bombă pentru dumneavostra.
În această seară, în jurul orei 18:40, premierul României, Nicolae Ciucă, însoțit de Vasile Dâncu, ministru al Apărării și de Raed Arafat s-au îmbarcat într-o aeronava militară de tip Spartan, decolând misterios cu destinația Siret, una dintre vămile moldovenești de la granița cu România.
Ce este interesant la tot ce v-am spus este faptul că la un moment dat aeronava militară în care se aflau cei mai importanți oameni ai momentului din Guvernul României a dispărut pur și simplu de pe radar, cel mai probabil cu sprijinul forțelor armatei americane care au pus pe silent amprenta de identitate a avionului.
Sursele nopastre ne-au arătat un alt fapt inedit și anume faptul că exact în momentul dispariției de pe radar a avionului militar, în zonă a aparut un avion al US Air Force. Cel mai probabil un avion cisternă al armatei americane care se învârte în zonă așteptând să alimenteze avioane de vânătoare.
Nu este foarte clar care este misiunea secretă a lui Ciucă și a lui Dâncu și nici de ce Raed Arafat îi însoțește, dar plecarea lor intempestivă în Moldova are cu siguranță legătură cu invazia rusească din Ucraina.