Vestea că “un anume domn care se numește Alexandru Hazem Kansou, un cetățean român născut în Liban” ar urma să fie viitorul prefect al Capitalei, a fost dată în premieră de jurnalistul Silviu Mănăstire la B1 TV, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Presă națională “dură” nu s-a obosit să îl citeze pe Mănăstire, ci a preluat din “puanie” știrea, limitându-se la a menționa doar că Hansou este fost liberal.

Dar Alexandru-Hazem Kansou nu este DOAR fost liberal. El este astăzi pesedist, DUPĂ ce a fost liberal, după ce a fost pedelist. Hazem Kansou nu este DOAR fost liberal, așa cum vom dovedi chiar și vizual, ci este un arivist “ca la carte”, un traseist politic de manual, un sinecurist sadea care a trăit și și-a făcut o mică avere doar din lucratul la stat, completând definiția de sinecurist prin angajarea partenerei de viață la o societate tot de stat, deținută de Primăria Sectorului 4.

 

Slugă, cârpă, sclav, dar “să se merite”

 

În 2013, Hazem Kansou se pupa în bot cu Elena Udrea și era mândru de Traian Băsescu, din postura de șef al TDL.

 

 

Apoi, dacă “vremile” au impus-o, s-a transformat în liberal dur, candidând fără succes la europarlamentare, dar primind o frumoasă sinecură de la PNL, care i-a dat un loc bun în Consiliul General al Municipiului București.

El a fost dat afară din PNL, în februarie 2020, după ce, în calitate de consilier local PNL, în Consiliul General al Municipiului București, a votat bugetul propus de Firea. Trei luni mai târziu, el a fost numit director general al Societății de Transport București. Adică și-a trădat partidul într-o clipită, oferindu-i un ajutor nesperat Gabrielei Firea care era în pană politică. Sigur, a negociat dur cu Firea (care s-a ținut de cuvânt).

În iunie 2020, Alexandru-Hazem Kansou, şeful Societăţii de Transport Bucureşti, instituţie aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a mers, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu, în Prelungirea Ghencea, ca să bruieze o conferinţă organizată de Nicuşor Dan.

Kansou este azi secretar general al organizației PSD București.

 

Pentru că totul să se închidă perfect și expresia de sinecurist să cuprindă toate elementele constitutive, Hansou și-a plasat nevasta, Stan Ioana Cristina, într-o firma deținută de Primăria sectorului 4, Totul Verde SA, care se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi.

 

Felicitările i se cuvin fără îndoială lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, care arată românilor că reforma în partid e doar o dumă politică fluturată de el și de Dâncu pe la talk-show-uri. În realitate, reforma e că Ciolacu înlocuiește vechii baroni cu “tineri” fie sinecuriști și traseiști că Hansou, fie cu balabustele interlopilor, precum Laura Vicol.

 

NOTĂ:

Dacă te interesează să mă susții ca jurnalist, să vezi cum gândesc și cum scriu, dacă te interesează ce se va întâmpla cu lumea asta mare din care și tu faci parte, comandă-ți cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvăluiri adevărate, am dovedit asta încă de la început, și ne vom construi foarte repede reputația de ziar al adevăratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presă la viață mea: dezvăluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvăluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitațiile pe ambulanțe din România, dezvăluirile despre adulterul lui Ciprian Marica la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvăluit aici cum a încercat generalul Gabriel Oprea să o violeze pe procuroarea Laura Codruța Kovesi, așa că merită să urmăriți proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu îți cer bani că să citești anchetele mele, știu că te doare în cot de jurnaliști; noi, jurnaliștii, contăm pentru tine doar daca subiectul îți e pe plac. Nu îți cer să donezi bani, fiindcă știu că nu o să o faci, n-ai făcut-o nici în cazul Recorder, nici în cazul Rise Project. Ești doar un alt român ce va citi gratuit munca mea și va trece la un alt site.

Ai un pont?  Contactează-mă pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Dacă ți-e frică să îți dezvălui identitatea, fă-ți un Gmail anonim, dar trimite-mi totuși ce ai în tolbă: răzbună-te sau caută să mă folosești arătând și altora nedreptățile ce au loc în România.