Au trecut multe zile de la iesirea din inchisoare a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea si nimeni nu se intreaba de ce nu a dat pana cum niciun interviu.

Fiindca nu a gasit nicio usa deschisa acolo unde ar fi vrut. Antena 3 si Romania TV au fost primele sale optiuni, datorita audientelor. Dar Dragnea a primit un mare block pe aceste posturi din partea lui Marcel Ciolacu, actualul presedinte al PSD, care s-a folosit de avantajul enorm pe care il are in fata acestor televiziuni prin contractele grase si cantitatea insemnata de parale pe care o ofera din banii pentru finantarea partidelor veniti de la Autoritatea Electorala Permanenta.

Asa a ajuns sa stranga ultima mana intinsa pentru acest demers, mana fostei sale colaboratoare Anca Alexandrescu, si sa mearga la Realitatea TV, post care l-a tocat marunt inainte de a merge la puscarie.

Si da, duminica seara, la ora 21, Liviu Dragnea va anunta un nou proiect politic, un nou partid.

Nota:

Ai un pont?  Contacteaza-ma pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Daca ti-e frica sa iti dezvalui identitatea, fa-ti un Gmail anonim, dar trimite-mi totusi ce ai in tolba: razbuna-te sau cauta sa ma folosesti aratand si altora nedreptatile ce au loc in Romania.