N-aţi pierdut nimic dacă nu ştiaţi cine e agramata şi închipuita Ioana Grama, o tăietoare de frunze la câini – sau, în stil modern, „influienseriţă”, aşa cum se numeşte mai nou, această pseudo-meserie.

Fetica asta este personificarea ipocriziei şi băşinilor în cap, care şi-a făcut din viaţă o vitrină, vânzându-şi cele mai importante clipe, fanilor sau tabloidelor. A făcut din nunta cu pilotul Alex Ţăgurean o circotecă de toată jena, bine, nu că Ţăgurean ar fi vreun inteligent, căci trebuie să ai minte de bibilică ca să crezi că o narcisistă media precum Ioana Grama poate sta cu tine până la sfârşitul vieţii.

Fata asta doar bifează un lanţ de marketing cu propriul său destin, copiind ce fac influenser-ele adevărate ale lumii.

A făcut un copil şi i-a dat un nume de bichon, Ayana, fiindcă, proştilor, dacă nu-i dai copilului un nume cu „y”, te faci de ruşine. Copil pe care îl si expune in vloguri, când îsi face “unboxingul” ţoalelor de la Zara (publicitate nemarcată).

A făcut din botezul copilului o nuntă ţigănească, ba chiar a ţinut morţiş să facă un eveniment întreg din faptul că şi-a pus silicoane şi că regretă amarnic acest gest.

Ca şi cum de aia nu mai puteau merge românii la budă dimineaţa, fiindcă nu ştiau de regretele Gramei.

Fă, Gramo, aici se vede că eşti o culduşă fără bani. Dacă erai tare, îţi închiriai şi tu o mamă purtătoare din Peru, să nu strici bunătate de abdomen cu Ţăgureanul. Bineînţeles, penibilitura a făcut în aşa fel încât şi din divorţ să smântânească puţină atenţie. Căci şi-a luat mai întâi şi o perioadă de separare de bietul piloţel, aşa cum fac vedetele mari precum Kardashian, awwwww.

În fine, acum că e o milfă cu plod la cingătoare, începe să semnalizeze diseprat prin spaţiul public cum că e available şi că se bat peţitorii la fundul ei.

Vă spunem noi, însă, că la fundul Ioanei Grama e deja o plăcuţă pe care scrie „ocupat”. Nu putea să stea „influiensăriţa” prea mult timp fără să se mufeze la cablul unui milionar. Aşa că l-a fraierit pe un alt băiat de bani gata, Gabriel Iepure, iepurindu-se pe lângă el.

Gabriel Iepure este proprietarul UBA, situat pe Calea Turzii, un complex de Aprat hotel de 4 stele pe care părinţii săi, cunoscuţi milionari în Zalău şi proprietari ai lanţului de bricolaj Multicom, i l-au făcut cadou băieţelului, ca să aibă şi el cu ce se lăuda prin cluburi şi în revistele glossy. Ce e ciudat la toată chestia asta e faptul că tânărul Iepure din Zalău, iepureşte vizuina Ioanei Grama, anonim, şi că aceasta nu şi-l asumă (încă) public, ca lover.

Şi mai ciudat este că Gabriel Iepure chiar este un băiat fain şi care ar putea avea orice vizuină din Cluj, nu una folosită de un alt bursuc şi şi cu un bursucel ca povară.

Totuşi, proşti sunt bărbaţii care au issues şi complexe Oedipiene, picând în vrejele unor milfe purisance!

Bietul Iepure ar trebui să ţină cont că Ioana Grama este atât de disperată după imagine încât toate acţiunile ei au acest scop. Recent, „influiensăriţa” şi-a luat un penthouse de la Dan Pitic, omul de afaceri care a construit Complexul Scala din Cluj-Napoca, un penthouse penibil ca şi conformaţie, dar perfect pentru Ioana Grama ca să-şi facă poze din jacuzzi şi să le pună pe Instagram.

Ce contează că penthouse-ul are o suprafaţă de locuit infimă şi o terasă prea mare şi inutilă? Contează ca Grămoaica poate să le arate gâştelor din România cât de tare e (apropos, nu a cumpărat cu banii ei apartamentul, ci s-a împrumutat pe firmă).

De ce vă zicem că „influiensăriţa” a făcut un deal prost cu acest penthouse? Fiindcă Dan Pitic mai are unul la vânzare căruia îi face o reclamă penibilă şi agresivă şi pe care nici dracul nu-l ia.

O să vă ţinem la curent cu evoluţia relaţiei, fiindcă e destul de previzibil că bietul Iepure va fi atât de vrăjit, încât o va cere pe agramată în căsătorie.

V-am zis deja: pentru ea, totul e un plan de marketing.