de Liviu Alexa

 

Cele mai tari dezvăluiri despre divorțul anului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan le-ați citit pe acest site de investigații. Strict Secret a publicat dovada că amanta Corina Caciuc a fost prostituată în marile cluburi ale Europei și în Dubai, noi v-am dezvăluit și relația cu Kamara, tot noi v-am arătat poze cu ea și prietenele ei borfete din bordeluri, de asemenea, Strict Secret a făcut praf minciuna Caciucăi cum că ar fi mare afaceristă pe relația cu China, arătându-vă că “afacerea” ei e o escrocherie ieftină cu produse de proastă calitate din China pe care Corina Caciuc le vinde de 15 ori mai scump fraierilor din România.

Dar Strict Secret a publicat și alte investigații și analize extraordinare, vă recomandăm să le citiți după ce terminați acest articol. Ne-ați întrebat cum ne puteți susține proiectul Strict Secret. Cea mai onorabilă modalitate, căci noi nu cerem donații, e să vă îndreptăm spre site-ul www.liviualexa.com, unde puteți comanda cărțile mele care o să vă placă, vă garantez.

Dacă tot am devenit experți în scandalul Reghe-Prodanca, haideți să ducem dezvăluirile despre acest caz la un alt nivel. Astăzi, vom publica în exclusivitate emailurile de la începutul anului 2021 dintre antrenorul Reghecamp, la acea vreme foarte căsătorit și mincinos, și amanta Corina Caciuc, o fetiță disperată provenind din sărăcăcioasa Hunedoara, dornică să pună ghearele acrilice pe banii lui Reghe.

Aceste emailuri sunt foartet importante pentru a “defini” mai bine personalitatea persoanei publice Laurențiu Reghecampf, antrenorul unei echipe titrate din Liga 1, cel care pozează pe față în bărbat onest, fiind în realitate un mincinos patentat, un adulterin laș, care și-a părăsit familia/copiii/statutul pentru o prostituată.

Citind emailurile, impresia mea e că nu Caciuca e de vină pentru situația creată, ea a acționat ca o viperă fomista, presând și presând mereu la prohabul lui Reghecampf. De vină e chiar Laurențiu Reghecampf, care s-a comportat ca o servitoare, aruncându-și familia ca pe o măsea stricată.

Suntem în 2021, aproape de finalul lui ianuarie. Caciuca e rănită, isterică, agresivă, simte că “gâsca” de Reghecampf e în derivă și apasă pe accelerație. Furia ei crește când află că Reghecampf e în America cu Prodanca și cu familia, se distrează la Miami, iar ea stă că proasta în frigul României.

Corina începe atacul:

 

 

Prodanca joacă tare și umple presa tabloidă de poze cu ea și Reghe în pat:

 

 

Caciuca e înnebunită de furie când Reghe o face nebună și proastă:

 

Și începe să îi umple frigiderul lui Reghe:

 

 

Se simte trădată și păcălită, mai ales când vede dumele lui Laurențiu care îi spune că el credea că o să îl aștepte. Ce penibil!

 

 

Caciuca îl amenință cu ejectul. E fiartă căci a văzut poze cu Reghe și Prodanca la Disneyland în State.

 

 

Laurențiu Reghecampf dă un răspuns de mare campion: “Să îmi bag pula în gura mea!”, reproșându-și tardiv că a ajuns preșuletul Caciucăi.

 

Cel mai probabil, așa cum îi scrie Caciuca lui Reghe pe 27 ianuarie, marele bărbat a mințit-o spunându-i că merge în State să tranșeze divorțul pe acte, când colo, el se culca cu Prodanca și se hăhăiau la Miami. Caciuca îi transmite indirect un gând bun Prodancăi, dacă nu era ea să se afișeze cu poze, nu ar fi aflat cât de rău s-a lăsat prostită.

 

 

Și faptul că avem dreptate în presupunerea noastră e că amanta îi cere dovezile divorțului din State, “amenințând” că, dacă primește dovezile, se așează în genunchi și i-o suge lui Reghe în timp ce își cere iertare. Bănuim că cu gură plină.

 

 

Tolomacul îi spune că s-a despărțit de Prodanca, dar poze cu vacanța lor continuă să apară:

 

 

Caciuca îi cere din nou dovezi, “Soarele meu” îi promite Caciucăi că o să apară peste tot în presă.

 

 

Caciuca nu e impresionată și îi dă reply cu un link despre pașii procedurali pentru a înainta divorțul pe zona de SUA. Haha, aplicată fată!

 

 

Caciuca e decisă să meargă all-in. Vorbește de mândrie, deși ea e o prostituată cu origini din Moldova.

 

 

 

 

Si insistă.

Luni, 7 februarie, adică mâine, are loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Prodanca și Reghe la Judecătoria Buftea.

 

 

NOTĂ:

Dacă te interesează să mă susții ca jurnalist, să vezi cum gândesc și cum scriu, dacă te interesează ce se va întâmpla cu lumea asta mare din care și tu faci parte, comandă-ți cartea mea de pe www.liviualexa.com

Strict Secret este un site cu dezvăluiri adevărate, am dovedit asta încă de la început, și ne vom construi foarte repede reputația de ziar al adevăratelor secrete.

Sunt Liviu Alexa, jurnalist clujean, unul de “provincie”, dar am dat lovituri mari de presă la viață mea: dezvăluirile despre pedofilul Cristian Pomohaci, dezvăluirile despre afacerile de milioane ale DELTAMED, firma prietenului drag al lui Raed Arafat, care ia toate licitațiile pe ambulanțe din România, dezvăluirile despre adulterul lui Ciprian Marica la un hotel din Cluj-Napoca, eu v-am dezvăluit aici cum a încercat generalul Gabriel Oprea să o violeze pe procuroarea Laura Codruța Kovesi, așa că merită să urmăriți proiectul meu editorial, Strict Secret.

Nu îți cer bani că să citești anchetele mele, știu că te doare în cot de jurnaliști; noi, jurnaliștii, contăm pentru tine doar daca subiectul îți e pe plac. Nu îți cer să donezi bani, fiindcă știu că nu o să o faci, n-ai făcut-o nici în cazul Recorder, nici în cazul Rise Project. Ești doar un alt român ce va citi gratuit munca mea și va trece la un alt site.

Ai un pont?  Contactează-mă pe 0720 00 88 88 – via Whatsapp, Telegram sau Signal sau scrie-mi pe emailul mailstrictsecret@gmail.com

Dacă ți-e frică să îți dezvălui identitatea, fă-ți un Gmail anonim, dar trimite-mi totuși ce ai în tolbă: răzbună-te sau caută să mă folosești arătând și altora nedreptățile ce au loc în România.