Astăzi e o zi mare pentru unul dintre cei mai puternici oameni din Cluj, Ioan Rus: fiul său, Alexandru, deja căsătorit la Starea Civilă în 3 iunie cu frumoasa Bianca, organizează în cea mai mare discreție ospățul de nuntă.

Și nu ca săracii, și nu oriunde, ci pe malul lacului Como, în cea mai de fiță locație posibilă în acest moment: Vila Balbiano, situată pe malul vestic al lacului Como, o bijuterie italiană care inspiră venerație și care a fost folosită la producția filmului “Casa Gucci”.

În timp ce la câteva sute de kilometri, războiul din Ucraina continuă, în timp ce în România inflația atinge cote alarmante și întreg globul este în buza unei crize economice fără precedent, tinerii însurăței nu par să aibă nici o greață financiară și vor bagă mâna adânc de tot în buzunar.

Să închiriezi Vila Balbiano e mare șmecherie și doar superbogații lumii își pot permite o asemenea fiță. De bun gust, să recunoaștem. Doar închirierea locației pentru un eveniment de 100 de persoane înseamnă, potrivit site-urilor de specialitate, circa 30 000 de euro PE ZI – banii jos, ochii la ușă. Cum un ospăț de nuntă nu poate fi organizat într-o singură zi, căci pregătirile pentru un eveniment ultrapremium necesită atentie și logistică, cel mai probabil că noua familie Rus a apelat la pachetul “3 days” – 90 000 de euro.

Aranjamentele florale, meniul, luminile, muzica, și tot ce mai e necesar unui ospăț pe cinste, vor duce totul spre minim 400 000 de euro, dacă nu și mai bine. Dar are balta pește.

Villa Balbiano este un palat istoric de excepție, care a aparținut cândva faimosului cardinal Tolomeo Gallio, care l-a construit la sfârșitul secolului al XVI-lea și l-a folosit ca reședință principală. Un secol mai târziu, a fost mărită și înfrumusețată de cardinalul Angelo Maria Durini, care a folosit vila pentru a găzdui o societate galantă și frivolă, în care festivalurile, banchetele și dansurile s-au urmat fără încetare.

În prezent, Villa Balbiano este una dintre cele mai mari reședințe private de pe lac, cu o grădină somptuoasă extinsă, care s-a distins prin Societatea Britanică a Designerilor de Grădini cu piscină în aer liber si un debarcader privat și privelisti care iti taie rasuflarea.

Dar cine vor fi invitatii?

 

 

 

La ospățul de pe malul faimosului lac Como, în care își vor uni religios destinele Alexandru și Bianca Rus, nu va participa chiar oricine. Invitații sunt aleși pe sprânceană, vor fi maxim 15 perechi din anturajul seniorului Ioan Rus (prieteni de familie și oameni de afaceri mega potenți), dar vor participa și câteva perechi de prieteni din partea tinerilor miri.

Fiecare invitat a primit instrucțiuni precise despre traseu și program și, mai ales, rugămintea de a păstra cât mai confidențiale aceste informații.

Strict Secret a aflat însă foarte multe detalii, inclusiv despre nașii surpriză ai mirilor. E prea tare informația și nu o publicăm decât după ce avem certitudinea că se va confirma în urma evenimentului, nu de alta, dar să nu greșim. Avem un “spion” la eveniment.

Ioan Rus, fost ministru de Interne și om de afaceri, este unul dintre cei mai puternici oameni ai Clujului. Feciorul său, Alexandru Rus a cochetat cu mai multe biznisuri de mică anvergură, dar s-a remarcat recent printr-o investiție spectaculoasă în WAM – o platformă de jocuri hyper-casual de tip play-to-earn care permite utilizatorilor să fie răsplătiți jucând jocuri și participând la turnee pe jocurile favorite. Nu e foarte clar ce face Alex Rus acolo sau din ce se vor face bani, mai ales că răutăcioasa concurență afirmă că WAM e o butaforie de marketing și nimic mai mult, ba chiar că ar fi o jucărie de business ca să își mai ocupe și tânărul timpul cu ceva.

video
play-rounded-fill

Dar Alex Rus pare foarte decis să își asume un rol matur în companie, motiv pentru care WAM a devenit sponsor la diverse evenimente, ba chiar al celei mai iubite echipe de fotbal din Cluj, logoul WAM ajungând chiar și pe tunica chelnerilor unui restaurant italian local, D’Autore.

După o lungă relație cu Denisa Pastor, supranumită Pamela Anderson de România, Alexandru Rus a “agățat-o” pe Bianca Sim într-un avion, ea fiind la acea vreme stewardesă. Lucrurile s-au legat tot mai mult și cei doi au început să se bucure de excursii scumpe în diverse locuri din lume, din Grecia până în Italia, ba chiar și în Seychelles unde s-au filmat veseli într-un elicopter privat zburând deasupra exoticului arhipelag.

Apoi totul a decurs de la sine: Alex Rus i-a pus inelul pe deget frumoasei brunete, spre bucuria părinților săi care nu mai sperau să îl vadă însurat prea curând.

video
play-rounded-fill

Bianca adoră să epateze pe canalele de socializare, săa le arate tuturor cum i s-a schimbat viata din stewardesă in milionară.

video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill