Helau!

Intenționez să dau drumul la un produs media aparte și inovator, cum nu sunt multe în România: un newsletter plătit marca Strict Secret unde să ofer de 3 ori pe săptămână (marți, joi și sâmbătă) cititorilor mei informații speciale și variate din zona politicii externe, serviciilor secrete, insight-uri și analize scurte, dar explicative, despre ce se întâmplă cu adevărat în România și în regiune. Dar nu numai atât.

Vă voi oferi acces și la zonele mele de interes: istorie, artă, descoperiri științifice, design, modă, psihologie, gastronomie, psihologie, vă voi face recomandări bine cântărite de lecturi de cărți sau articole, de băuturi fine sau parfumuri, chiar poezii și muzică, o injecție de informații foarte interesante pe care să o primească toți abonații mei dimineața pe email, într-un mod total neinvaziv și care, prin lectură rapidă, să constituie un mic dejun informațional deosebit cu care să îți începi ziua. Bref, un platouaș cu lucruri foarte interesante, care îți vor deschide mintea și sufletul.

Intră pe link-ul https://strictsecret.substack.com , completează-ți emailul pe care îl ai activat pe mobil și abonează-te cu 10 dolari pe lună la newsletter-ul Strict Secret (ce conține cu totul alte informații decât site-ul de investigații în sine). Atenție! Plata e recurentă, adică în fiecare lună ți se vor trage de pe card 10 dolari (circa 48 de lei), dar sper că suma asta nu e o povară pentru tine în 2022. Pentru mine însă va fi o motivație importantă.

Presa nu se simte bine, dar dacă ne ajuți cu puțin, pic cu pic, putem supraviețui. Fă-ți un obicei din a citi newsletter-ul Strict Secret când ai timp și eșți relaxat, fiindcă ne propunem să îți îmbunătățim “ochelarii” cu care privești Lumea.

Abonează-te!

Mulțumesc.